• Фејсбук
  • googleplus
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube

services

Едно услуга

за нас

Со богати искуства

  • 机器设备 (30)

РАБОТНИ од 2000 година

Бизнис тип:

Сите три OEM, ODM, OBM

локација:

Dongguan, Кина - само 1,5 часа возење од Хонг Конг

способности:

Design of plastic mold/Manufacture of plastic mold/Production of plastic parts

Главни производи:

Plastic auto parts/Plastic parts for office supply/Plastic parts for electric appliances and daily necessities/Cleaning products

Број на вработени:

250-300 вработени што вклучува 2 независни фабрики

Вкупно Годишна продажба:

 15 million dollars a year

Топ 3 пазари:

Кина, Јапонија, Северна Америка

Топ 6 клиенти:

Нисан, Тојота, Хонда, KYOCERA, RICOH, АЛФА

сертификати:

TS16949 in 2009/ISO9001 in 2010

Ние сме доверлив

Нашите редовни клиенти

1111
2222
3333
4444
5555

Не може да се работи? Вашиот компјутер замрзнува?

Ние ќе ви помогнеме да се вработите во work.Fast и квалитативно.


WhatsApp Online Chat !